I have a blank page instead of the FAQ. What happened?


If you see only a blank page instead of your installed version of phpMyFAQ something went totally wrong. To get error messages you have to enable the DEBUG MODE in the file inc/init.php:

define('DEBUG', true);


After changing this, you should see error messages. If you can't solve them by yourself, just drop us a note at our forums and we'll help you.

Last update:
2007-04-11 09:01
Author:
Thorsten Rinne
Revision:
1.0
Average rating: 3.4 (25 Votes)

You can comment this FAQ

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Comment of Jin Shin:
First, thank you for your good FAQ system. I want to contribute to your good efforts ... show morewith an updated Korean translation.

So, when I revised the first page of the Korean file in the Interface Translation and clicked Save, nothing showed up but a blank page in the FAQ system. So I uploaded a different Korean php file, it showed up again. I think the Save function in the translate section seems not right. Will you check and let me know.

One more, if you provide a Korean translated version with English, which is not translated, it will make my job easier. You know like the language_ko.php file but with English. Thanks again. Just in case here is my faq located in www.translate.co.kr/ccenter_qna.html.


Added at: 2011-01-24 23:52

Comment of admin:
<a title="phpMyFAQ FAQ" href="faq.phpmyfaq.de">phpMyFAQ FAQ</a>
Added at: 2012-05-22 04:01

Comment of TESTER:
just testing
Added at: 2013-02-08 11:26